G-4RX9MKRZRH
 

MEET THE TEAM

Jouw gezondheid, 
is veel
 waard wanneer je dat beseft
Wie is Pieter?

Hiernaast op de foto ben ik te zien, trotse eigenaar van X-FITNESS. Op dit moment zit ik in mijn eindfase van de studie Sport, Gezondheid en Management. Vanaf jongs af aan is sport ontzettend belangrijk voor mij geweest. Ik gebruik sport als uitlaatklep, waarin ik mijn gevoel en emotie kwijt kan. Maar ook zie ik sport als een manier om mijzelf krachtig en sterk te voelen. In 2013 heb ik deelgenomen aan bodybuilding wedstrijd Juliete Bergman Cup klasse c, helaas heb ik hier geen podiumplaats weten te bemachtigen, maar de weg met ups en downs daarnaartoe is en blijft goud waard! 

X-FITNESS is gestart vanuit mijn gevoel hoe belangrijk gezondheid is. Na langere perioden achter elkaar ziek te zijn geweest ben ik écht gaan beseffen wat gezondheid betekend en hoe belangrijk het voor iemand kan zijn. Op dat moment ben ik gaan nadenken over het starten van X-FITNESS, met een uitgewerkt plan en een afspraak bij de KvK als gevolg. Met X-FITNESS wil ik iedereen helpen zijn of haar gezondheid te behouden en/of verbeteren. 

 


 

DSC_0152_edited.jpg
WhatsApp%2520Image%25202020-11-26%2520at

Pieter Mooij

''Het vinden van de weg, is een weg maken''

CREATIVITEIT

Eigenaar en oprichter X-FITNESS coaching & training

WhatsApp%2520Image%25202020-11-26%2520at

Annemarie van den Berg

"Ambition is the path to success, persistence is the vehicle you arrive in"

PASSIE

Afdeling social media en klantcontact

x-fitness x lege achtergrond.png
Wie is Annemarie?

Hoi allemaal, leuk dat jullie mijn verhaal lezen. Ik ben Annemarie, 24 jaar en woon in het mooie Nijmegen. Op het moment ben ik nog bezig met mijn studie tot fysiotherapeut, waar mijn ambities liggen in de kinderfysiotherapie en revalidatie. Ik sport al meerdere jaren, sport zorgt ervoor dat ik me krachtig en fit voel. Ik voel me fysiek en mentaal sterker. Sinds de start van X-FITNESS ben ik écht de voordelen van het buiten trainen in gaan zien en ben ik niet meer van de buitenlucht weg te slaan. 

Ik heb Pieter 4 jaar geleden leren kennen waarna X-FITNESS gedurende die jaren ontstaan is. Ik heb Pieter helpen opbouwen en ben nu vooral bezig met de social media en het contact naar huidige en nieuwe X-FITTERS.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! 


 

Annemarie_edited_edited.jpg
X-FITNESS

X-FITNESS gaat voor een gezonde en effectieve leefstijl. Door het behouden en verbeteren van de gezondheid worden doelen behaald en zal jouw leven gelukkiger worden. Je kunt bij X-FITNESS terecht voor sportieve en creatieve buiten trainingen waar persoonlijk contact centraal staat. Tijdens de X-CHALLENGE gaan we samen aan de slag om jouw persoonlijke doel(en) te behalen!

Tijdens de X-FITNESS buiten lessen zal je aan de slag gaan met krachtoefeningen, cardiovasculaire oefeningen en wordt er regelmatig gewerkt via een creatieve spelvorm. 

 

Wat X-FITNESS identiek maakt is dat er gesport wordt in buddy's. Jij en jouw buddy motiveren en stimuleren elkaar. Hierdoor creëren we een fijne sfeer en saamhorigheid. 

Ben je enthousiast of heb je nog vragen? 

Mail dan voor meer informatie en mogelijkheden! 


 

WhatsApp%20Image%202020-11-26%20at%2009.
DSC_0070_edited.jpg
PERSONAL COACHING
Tijdens de personal coaching momenten wordt er aandacht
besteed aan een onderwerp dat jij zelf belangrijk vindt. Dit kan iets fysieks, mentaals, sport- of voeding gerelateerd of persoonlijks zijn. Alles kan besproken worden. Er wordt altijd eerst een intake van een uur gehouden, waarna vervolgens per week maximaal één afspraak van een half uur gepland kan worden. Hoe vaak jij hier gebruik van wilt maken ben je helemaal vrij in, wanneer de afspraak plaats vindt ook. 
De coaching gesprekken zijn voor X-FITTERS gratis, als niet-X-FITTER kun jij ook een gesprek reserveren, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.
Jouw gesprek inplannen? Stuur dan een mail naar X-FITNESS.