G-4RX9MKRZRH
top of page
Jouw gezondheid, 
is veel
 waard wanneer je dat beseft
Wie is Pieter?

Hiernaast op de foto ben ik te zien, trotse eigenaar van X-FITNESS. Mijn naam is Pieter, ik ben 29 jaar oud en afgestudeerd aan de HAN met de studie Sport, Gezondheid en Management. Vanaf jongs af aan is sport ontzettend belangrijk voor mij geweest. Ik gebruik sport als uitlaatklep, waarin ik mijn gevoel en emotie kwijt kan. Maar ook zie ik sport als een manier om mijzelf krachtig en sterk te voelen. In 2013 heb ik deelgenomen aan een bodybuilding wedstrijd, Juliete Bergman Cup klasse c, helaas heb ik hier geen podiumplaats weten te bemachtigen, maar de weg met ups en downs daarnaartoe is en blijft goud waard! 

X-FITNESS is gestart vanuit mijn gevoel hoe belangrijk gezondheid is. Na langere perioden achter elkaar ziek te zijn geweest ben ik écht gaan beseffen wat gezondheid betekent en hoe belangrijk het voor iemand kan zijn. Op dat moment ben ik gaan nadenken over het starten van X-FITNESS, met een uitgewerkt plan en een afspraak bij de KvK als gevolg. Met X-FITNESS wil ik iedereen helpen zijn of haar gezondheid te behouden en/of verbeteren.

 

Heb je nog vragen? Mail me dan! 

 


 

DSC_0152_edited.jpg
WhatsApp%2520Image%25202020-11-26%2520at

Pieter Mooij

''Het vinden van de weg, is een weg maken''

CREATIVITEIT

Eigenaar en oprichter X-FITNESS coaching & training

WhatsApp%2520Image%25202020-11-26%2520at

Annemarie van den Berg

"Ambition is the path to success, persistence is the vehicle you arrive in"

PASSIE

Afdeling social media en klantcontact

Wie is Annemarie?

Hoi allemaal, leuk dat jullie mijn verhaal lezen. Ik ben Annemarie, 26 jaar en woon in het mooie Nijmegen. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut met mijn ambities richting de kinderfysiotherapie en revalidatie. Zelf sport ik al meerdere jaren. Sport zorgt ervoor dat ik me krachtig en fit voel, daarnaast voel ik me fysiek en mentaal sterker. Sinds de start van X-FITNESS ben ik écht de voordelen van het buiten trainen in gaan zien en ben ik niet meer van de buitenlucht weg te slaan. 

Ik heb Pieter 6 jaar geleden leren kennen waarna X-FITNESS gedurende die jaren ontstaan is. Samen met Pieter laten we X-FITNESS groeien naar telkens weer een hoger niveau. Mijn werkzaamheden zijn gericht op de social media, blogs, nieuwsbrieven en ander contact naar huidige en nieuwe X-FITTERS. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! 


 

Annemarie_edited_edited.jpg
x-fitness x lege achtergrond.png
bottom of page