G-4RX9MKRZRH
top of page

Aanbod
 

Outdoor training

Tijdens de X-FITNESS outdoor training zul je aan de slag gaan met krachtoefeningen, cardiovasculaire oefeningen en wordt er regelmatig gewerkt via een creatieve spelvorm. Er wordt gebruik gemaakt van kettlebels, dumbells, smash ballen, elastieken, touwen, een TRX, jouw eigen lichaamsgewicht en nog veel meer om ervoor te zorgen dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat.  

Online training

De online training, ofwel bodypump, is voor iedereen die nét wat extra's wilt. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van een bodypump set met een gewicht van maximaal 20 kg. Deze set is eigendom van X-FITNESS die je kunt lenen óf kunt overkopen. Naast de gewichten worden er ook oefeningen met lichaamsgewicht gedaan. 

Online fitness
IMG-20201024-WA0108.jpg

Personal Training

Een personal training is voor iedereen een goed plan die gemotiveerd is om aan zijn of haar persoonlijke doelen te werken. De training wordt helemaal aangepast aan jouw wensen. Krijg extra persoonlijke aandacht en zie je progressie groeien. Een personal training wordt gepland op een moment naar keuze en kan zowel binnen als naast je abonnement ook los geboekt worden. 

Online Coaching

Voor wie nóg harder wilt werken aan zijn of haar doelen is daar de online coaching. Ga wekelijks een halfuur online aan de slag met de trainer om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Dit kan iets fysieks, mentaals, sport- of voeding gerelateerd of persoonlijks zijn. Denk breed en laat niks onbespreekbaar, geen doel is te gek! Laat je muurtjes vallen, stap uit je comfort zone en ervaar je groei. Geniet van jouw eigen persoonlijke reis.

DSC_0152_edited.jpg
bottom of page