G-4RX9MKRZRH
top of page

Worstel jij met de vraag of je anabolen wilt gebruiken?

Het ideaal beeld is de laatste tientallen jaren verandert. Momenteel is er tijd, geld en online 'expertisme' op het gebied van Sport en Nutriton. De trend is gezet om zo gespierd en bruin mogelijk door het leven te gaan. Hierdoor is het ideaal beeld van veel jonge vrouwen en mannen niet 'terecht' en grijpen bij te weinig vooruitgang naar progressie stimuleerde middelen zoals anabolen.

Ondertussen beoefen ik kracht training 10 jaar en nog steeds tot op de dag van vandaag reist de vraag of ik niet beter af ben met gebruik van anabolen. Het blijft een moeilijke strijd maar als diehard beoefenaar in het krachthonk heb ik deze vraag altijd kunnen beantwoorden met, ik kies voor gezondheid en ik wil meer progressie behalen met mijn eigen kracht en dus waardering voor mezelf vergroten. Deze twee kernwaardes zijn erg belangrijk om een richting te geven aan jouw doel. Bedenk bij jezelf welke kernwaardes jij belangerijk vind en jouw dat tot een doel leid?

Nu je dit leest denk je misschien bij

jezelf, ik wil gewoon antwoord op mij

vraag of ik moet gebruiken of niet?

Deze vraag kan alleen jij beantwoord

en doormiddel van dieper nadenken

dan 'ik wil enorm gespierd zijn'.

Waarom wil je enorm gespierd zijn?

Wil je dit pur voor jezelf of ook voor

anderen? Waarom betekent dit zoveel

voor jouw? 

Beantwoord de vragen voor jezelf, lees

zoveel mogelijk over het onderwerp in

informatieve boeken.

 

 

Hierbij deel ik mijn ervaring, misschien

lijkt het jouw om een verstandige keuze te maken of geen keuze te maken. Ik wil voor inspirerend zodat jij en ik sterker worden door juiste keuzes en onze eigen pad bewandelen.

Image by Markus Spiske
bottom of page