G-4RX9MKRZRH
top of page
DSC_0152.JPG

Sport & Nutrition

Motivatie VOOR en NA het sporten!

Wordt jij ook al moe van de gedachten dat je morgen uit je bed moet op weer te gaan sporten. Snoes nog effe lekker, het regent buiten toch. Waar is toch mijn motivatie om lekker te gaan sporten en gezond bezig te zijn.

Image by Justin Veenema

Creatine, Wat is het en wat doet het?

Creatine is een wit poeder dat te koop is in de meeste online sport supplementen webshops. Creatine is dus te koop maar het is ook al aanwezig in het menselijke lichaam.

Image by HowToGym

Worstel jij met de vraag of je anabolen wilt gebruiken?

Het ideaal beeld is de laatste tientallen jaren verandert. Momenteel is er tijd, geld en online 'expertisme' op het gebied van Sport en Nutriton. De trend is gezet om zo gespierd en bruin mogelijk door het leven te gaan. Hierdoor is het ideaal beeld van veel jonge vrouwen en mannen niet 'terecht' en grijpen bij te weinig vooruitgang naar progressie stimuleerde middelen zoals anabolen.

Image by Sam Moqadam

Pre-workout

Waar moet ik op letten, en wat zit er allemaal in dat gekleurde drankje? Welke stoffen maakt een pre-workout een effectieve pre-workout?

IMG_8494_edited.jpg

Meal prep

Eiwitten rijken producten, eiwitten shake, kip, eieren, kwark, vis en vlees. Hoe krijg ik genoeg binnen? Welke producten zijn goedkoop en makkelijk te bereiden?

WhatsApp Image 2021-02-02 at 19.30.27.jpeg
bottom of page