G-4RX9MKRZRH
top of page
Bedrijfs-X-FITNESS verkoopt aan jouw 
collega's gezondere levensjaren
 
Bedrijfs-X-FITNESS?

Wat levert X-FITNESS op voor mijn bedrijf?

 

De 5 zekerheden (FFTWW) van X-FITNESS, je leest ze hier: 

1. Medewerkers blijven fitter

Medewerkers die de combi/fit norm behalen zijn minder gevoelig voor ziekteverzuim, dit is ook wetenschappelijk bewezen!

2. Financiële duurzaamheid

Voor de eigenaar en/of manager van het bedrijf is het belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij van X-FITNESS zorgen voor lagere kosten. Het is erg vervelend als een medewerker ziek wordt of is. Dit is financieel en werksfeer gerelateerd niet bevorderlijk.

3. Teambuilding tijdens de training

Tijdens de training wordt er gewerkt aan teambuilding. De verbroedering die hierdoor optreed tijdens het sporten heeft positieve gevolgen binnen het team en dus een positief effect op de werkresultaten. 

4. Weerstand verhogend

Het is bekend dat sporten zorgt voor een verhoogde weerstand. Dit is op de werkvloer uitermate van belang. Minder ziekte zorgt voor minder kosten! X-FITNESS zorgt van duurzaamheid van de medewerkers!

5. Werksfeer verbeteren

Werksfeer is een belangrijk factor tot succes binnen en buiten de werkvloer! 

 

 

'' Het loont om te investeren in sport en bewegen op de werkvloer. Zeker in combinatie met blessurepreventie en een verantwoorde beoefening van sport. Een gezonde werknemer levert een win-win situatie op voor zowel de werknemer als de werkgever. De werknemer voelt zich fitter, de prestaties verbeteren en de kosten van

arbeidsverzuim dalen'''

                                                                                                   Bron: Rijksoverheid, Kennis centrum sport

 

 

Waarom X-FITNESS voor mijn bedrijf?

  1. 79% procent productiever door sporten.

  2. 71% van de bedrijven onderschat de verzuimkosten (gemiddelde kosten van €230 per dag).

  3. 55% tussen de 18 en 65 jaar voldoet aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen.

  1. De productiviteit wordt bepaald door 58 procent van de werknemers die zich fitter voelen. Daarnaast geeft 21 procent aan minder gespannen te zijn.

  2. Bedrijven hebben ook de lasten van indirecte kosten voor vervangend personeel, arbeidsdienstverlening, begeleiding en reintergratie van een zieke medewerker. De directe en indirecte kosten kunnen oplopen naar €400 euro per dag. Had jij dit gedacht? Met X-FITNESS training kun je dit voor zijn! 

  3. 20% voldoet aan de fitnorm, onafhankelijk van het aantal uren sporten verhoogt langdurig zitten de risico's op gezondheidsklachten. Uit onderzoek van CBS en RIVM blijkt dat werknemers vaak gemiddeld 10 uur per dag zitten.  

Wat is X-FITNESS?

X-FITNESS gaat voor een gezonde en effectieve leefstijl. Door het behouden en verbeteren van de gezondheid worden doelen behaald en zal jouw leven gelukkiger worden. Je kunt bij X-FITNESS terecht voor sportieve en creatieve buiten trainingen waar persoonlijk contact centraal staat. Tijdens de X-CHALLENGE gaan we samen aan de slag om jouw persoonlijke doel(en) te behalen!

Tijdens de X-FITNESS buiten lessen zal je aan de slag gaan met krachtoefeningen, cardiovasculaire oefeningen en wordt er regelmatig gewerkt via een creatieve spelvorm. 

 

Wat X-FITNESS identiek maakt is dat er gesport wordt in buddy's. Jij en jouw buddy motiveren en stimuleren elkaar. Hierdoor creëren we een fijne sfeer en saamhorigheid. 

Ben je enthousiast of heb je nog vragen? 

Mail dan voor meer informatie en mogelijkheden! 

FF.T.WW
 
Wij gaan voor duurzaamheid
 
DSC_0026 - kopie_edited.jpg
DSC_0040 - kopie.JPG
79% PROCENT
PRODUCTIEVER
DOOR
SPORTEN
 
Wetenschapelijk onderzocht
 
DSC_0042 - kopie.JPG
DSC_0017 - kopie.JPG
DSC_0034 - kopie.JPG
Wij gezonder, jij gezonder, samen gezonder
 
#WIJWINNENSAMEN
 
bottom of page